Ресурси

 1. Упътване за работа със сайта www.maxtel.bg

   

   

  Уважаеми клиенти и партньори, пълната функционалност на сайта ни може да се използва единствено от регистрирани потребители. За дистрибуторите има допълнителни възможности от менюто "Зона за дистрибутори". От там могат да се въвеждат и променят данните на потребителя, адрес за доставка, лого на фирмата, вид на цената, да се изготвят оферти към клиенти. От менюто „Табло” също така могат да се видят направените поръчки досега, както и техния статус.

  Макстел ООД спазва политиката за конфиденциалност и попълнените данни, и създадените оферти са достъпни само за акаунта, от който са създадени. Те не са достъпни за другите потребители и не могат да бъдат видяни от тях. Това гарантира запазване на цените и условията, които се предоставят на получателя на офертата.

  С пълното ръководство за работа със сайта може да се запознаете на този адрес: Упътване за работа със сайта www.maxtel.bg или да се изтегли като файл от тук Упътване за работа с www.maxtel.bg.pdf

 2. Milestone XProtect™ Go - Безплатен софтуeр за запис ограничен до 5 дневен архив

  XProtect® Go е безплатна версия на водещия на пазара софтуер за видеозапис на Milestone XProtect® IP, предназначен за малки обекти и видеонаблюдение на частни жилища. С широк набор от лесни за използване функции XProtect® Go позволява на потребителите да изследват софтуера за видеозапис на Milestone и да открият истинските предимства на IP видеото, и на отворената платформа на Milestone. Възможността за безпроблемен ъпгрейд правят XProtect® Go безрисков вход към надеждно и сигурно решение за IP видеонаблюдение.

  Официална страница на Milestone XProtect® Go 

  Официална страница за изтегляне на Milestone XProtect® Go

  Milestone XProtect™ Go

 3. Axxon Next - Безплатен софтуeр за запис ограничен до 1TB архив 

  Axxon Next е най-добрия в класа си,  софтуер от ново поколение за видео управление, който е базиран на отворен стандарт за да предложи истинска отворена платформа. Надеждността, производителността и удобството на Axxon Next са без аналог на пазара. Опитът на безпрецедентната гъвкавост и свободата на конфигурирацията: поддържат се неограничен брой видеосървъри, камери, работни станции и мобилни клиентски устройства, както и повече от 850 модела IP камери. Благодарение на приложно-програмния интерфейс (API) Axxon Next позволява лесно интегриране на хардуер на други производители за разширяване на функционалността на вашата видео система. Усъвършенстваният ергономичен интерфейс прави всички функции интуитивни и лесни за използване и намиране. Прозрачната ориентирана към потребителя политика означава, че можете да се възползвате от пълната функционалност на програмата, без значение от размера на вашата система. Axxon Next е налична в безплатна версия с поддръжка на 16 камери и архив до 1TB.

  Официална страница на Axxon Next

  Официална страница за изтегляне на Axxon Next  

  Axxon Next