История

ИСТОРИЯ

Фирма Макстел ООД е основана през 1999 година и бързо се превърна в един от основните вносители и търговци на едро на продукти за видеонаблюдение, контрол на достъпа, комуникация и осветление на българския пазар. Фирмата е изградила национална мрежа от партньори: дистрибутори, системни интегратори, инсталатори, търговци на дребно и крайни клиенти. Основните фактори за успеха ни са познаването на последните световни тенденции в областта, подборът на продукти и услуги, които осигуряват много добро качество, на цена съобразена с пазарните реалности, компетентността и коректността на екипа от специалисти в областта, както и успешната политика, която прилагаме към широката мрежа от партньори.

Нашата мисия е да изготвяме ефективни технически решения и да ги превръщаме в надежно изпълнени проекти, всеки път с перфектно качество и на оптимална цена.

Нашият екип. От самото създаване на Макстел ООД във фирмата работят специалисти, които непрестанно се развиват спрямо бързо променящия се свят на технологиите. Те са на ваше разположение за професионални консултации, съвети за разрешаване на технически казуси и презентации на продуктите и услугите, които предлага компанията. В екипа работят инженери, проектанти, софтуерни специалисти, търговци и работни групи, които ще се погрижат за изготвянето и осъществяването на всяка идея – бързо, ефективно и качествено. Готови сме да предложим гъвкави решения, базирани на внимание към детайлите, отдаденост по време на изпълнението на проекта и въвеждане в експлоатация на обекта. Макстел ООД разполага със собствени офиси, представителни шоуруми и складове в градовете София и Варна.