Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

МАКСТЕЛ ООД  е дистрибуторска компания, извършваща търговия на едро и доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания СПИДИ и Д И Д ЕКСПРЕС или чрез избрана от клиента, куриерска компания за негова сметка.

Какво включва доставката:
В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранция за стоките. Всеки продукт се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж. За всяка доставка се издава данъчна фактура.

Срокове за доставка:
За цялата страна доставката е в рамките на 24-48 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

Цени на доставка:
Доставката е безплатна за територията на Република България за поръчки над 150 лева без ДДС. За стоки под тази стойност, доставката е 5 лв допълнително. Разходите по наложения платеж са за сметка на клиента.

Връщане на стока:
Не забравяйте правата си!
Извадка от Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 – за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора – от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 – за услуги.

(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.