19 ное. 2020

Plantronics спира производство

В началото на 2019 година Polycom придоби Plantronics и започнаха цялостни промени във всички аспекти: продуктови, ценови, дистрибуторски и структурни. Почти всички традиционни продуктови линии на Plantronics постепенно бяха спрени от производство. Доставките и на малкото привидно останали живи продукти станаха практичеки невъзможни и са с тендения да бъдат окончателно извадени от портфолиото на компанията. Паралелно с това, новообразуваната компания Poly стартира програма за цялостно преструктуриране на дистрибуторските си канали, като прекрати договорите на наследените дистрибутори на Plantronics и се концентрира върху съществуващите стари дистрибутори на Polycom. В последствие започнаха преподписване на дистрибуторски договори с малка част от най-големите международни дистрибуторски фирми, но Макстел ООД все още няма преподписан дистрибуторски договор с новата компания. Тези обстоятелства наложиха и промяна в начинът на сервизиране и замяна на дефектни гаранционни продукти Plantronics, тъй като настоящият стана практически навъзможен. За в бъдеще замяната на дефектирали гаранционни продукти Plantronics ще може да се осъществява единствено и само чрез официалният канал на Poly за замяна на дефектни гаранционни продукти на интернет страницата на компанията на адрес https://www.poly.com/bg/bg/support/warranty-service, където всеки търговец или краен клиент има възможност много лесно сам да подава заявки за замяна на дефектни продукти. В резултат на всичко това считано от 01.12.2020г. Макстел ООД няма да може да приема дефектни гаранционни и извънгаранционни продукти на Plantronics и да съдейства за тяхната замяна или сервизиране, както до момента!

12 сеп. 2019

МАКСТЕЛ ООД стартира партньорство с BIXOLON

МАКСТЕЛ ООД стартира партньорство с южнокорейският производител на принтиращи устройства BIXOLON.

Производителят предлага богата гама от висококачествени, икономични принтери за етикети. Това включва директни термични принтери и интелигентни термотрансферни устройства, които са идеални за всяко приложение за издаване на билети, баркод или етикети. Също така се предлагат и Wi-Fi решения. Устройствата са съвместими с всички популярни операционни платформи, чрез интелигентната функция за разпознаване на медии и големият набор от специализирани драйвери. Принтери за етикети на BIXOLON са изключително популярни в логистичната индустрия поради голямата им скорост и надеждност на печат.

Наред с принтерите за етикети, преносимите принтери BIXOLON са изключително популярни в дълъг списък от индустрии, по-специално търговията на дребно, хотелиерството и ресторантьорството. Смартфонните и мобилните принтери се използват за разплащателни решения от фактуриране, касови разплащания, етикети за спедиция до билети за паркиране, разписки, етикетиране и други решения за отчитане. Мобилните и преносими принтери осигуряват лесно свързване с таблети, смартфони, мобилни телефони или всякакви устройства Smart Handheld чрез кабел, Bluetooth или Wifi. Някои от тях имат и USB поддръжка. Гъвкавостта на продуктите на BIXOLON позволява да предоставят Apple ™ и Android ™ принтери, съвместими със системите Windows ™ и Symbian ™ по целия свят.

23 ян. 2019

32MP мултисензорна панорамна камера Sunnel SN-IPP57/90DDN за 360-градусово наблюдение

SN-IPP57/90DDN

Мултисензорната камера на Sunell осигурява допълнителна гъвкавост за заснемане на широкообхватно видеонаблюдение. С четири 8 мегапикселови сензора работещи съвместно, за да създадат цялостен 360-градусов изглед, камерата може да замести няколко камери с един сензор и осигурява по-висока възвращаемост на инвестициите. Чрез разделянето на зрителното поле на четирите сензора, могат да се направят настройки на всеки сензор за контраст и яркост, което води до кристално чиста панорама.

Фунции


Панорама

Панорамната камера осигурява 180 °, 360 ° пълна гама от видео сцени, а също така осигурява режим против изкривяване на образа за привеждане на хората в ново усещане за истинско и интерактивно преживяване.

Интелигентна видео система (IVS)

С вградения интелигентен видеоанализ, камерата има възможност да открива и анализира движещи се обекти за по-добро видеонаблюдение. Камерата предлага интелигентни опции, като следене на периметър, единични виртуални огради, двойни виртуални огради, следене на многобройни обекти, оставен обект, премахнат обект, ненормална скорост, незаконно паркиране, лош сигнал и т.н.

Околна среда

При температурен диапазон от -30°C до +60°C (-22°F до +140°F), камерата е проектирана за екстремни температури. Сертифицирана и поставена на строги тестове за прах и потапяне във вода, класът IP67 я прави подходяща за взискателни приложения на открито. За среди с дъжд, сняг и мъгла, вградения чистач осигурява на потребителите ясна видимост по всяко време.

Интелигентно кодиране (H.265 +)

Предоставя висококачествено видео без да се натоварва мрежата, Smart Encode H.265 + е оптимизираното внедряване на H.265. Технологията за кодиране Smart H.265 + включва стратегия за адаптивно кодиране на картината, динамична GOP, динамична ROI, гъвкава мулти-кадрова референтна структура и интелигентно намаляване на шума, осигурявайки спестяване на до 70% от честотната лента и съхранение в сравнение със стандарт H.265.

22 ян. 2019

MS9390-HV най-новата и най-ефективна панорамна мрежова камера, предлагана от Vivotek

MS9390-HV

180° денонощно ясно изображение

Заедно с предлагането на невероятно 180 ° HFOV покритие, за среди с високо контрастно осветление, WDR Pro се предлага на MS9390-HV. А за наблюдение с ниска осветеност, където няма външно осветление, моделът има вградени панорамни инфрачервени осветители и SNV слабо осветление, което осигурява 24/7 покритие.

Lantern Festival – през деня

Lantern Festival – през нощта

Панорамни приложения за широки отворени места

MS9390-HV използва 2 изображения, свързани заедно, за да осигури 8-мегапикселова панорамна снимка, чудесна за разпознаване до 20 метра, като са налични както вътрешни, така и външни опции.

Паркинг

toring-300×120.jpg“ alt=““ width=“300″ height=“120″ />
Мониторинг на трафика

19 сеп. 2018

Мобилно видеонаблюдение в кв. Малашевци, гр. София

Фирма МАКСТЕЛ изгради и предаде на Столична община, система за видеонабюлюдение с мобилни точки в столичния квартал Враждебна. Системата е изградена с 4 и 5 мегапикселови куполни камери на TVT, 5 мегапикселова управляема PTZ камера на Longse и видеорекордери NUUO Crystal. Системата осигурява възможност за наблюдение и реакция в няколко центъра. Новият участък е част от проекта за разширяване на съществуващата система за наблюдение в столицата.

12 сеп. 2018

Видеонаблюдение в подлеза на бул. България и бул. Акад. Иван Евстратиев Гешов

Фирма МАКСТЕЛ изгради и предаде на Столична община, система за видеонабюлюдение в подлеза на бул. България и бул. Акад. Иван Евстратиев Гешов. Системата е изградена с 4 мегапикселови куполни камери на Sunell и видеорекордери NUUO Crystal. Системата осигурява възможност на наблюдение и реакция в няколко центъра. Новите участъци са част от проекта за разширяване на съществуващата система за наблюдение в столицата.

05 сеп. 2018

Мобилно видеонаблюдение в кв. Враждебна, гр. София

Фирма МАКСТЕЛ изгради и предаде на Столична община, система за видеонабюлюдение с мобилни точки в столичния квартал Враждебна. Системата е изградена с 4 мегапикселови куполни камери на TVT и видеорекордери NUUO Crystal. Системата осигурява възможност за наблюдение и реакция в няколко центъра. Новият участък е част от проекта за разширяване на съществуващата система за наблюдение в столицата.

27 авг. 2018

Мобилно видеонаблюдение в кв. Абдовица, гр. София

Фирма МАКСТЕЛ изгради и предаде на Столична община, система за видеонабюлюдение с мобилни точки в столичния квартал Абдовица. Системата е изградена с 4 мегапикселови куполни камери на TVT и видеорекордери NUUO Crystal. Системата осигурява възможност за наблюдение и реакция в няколко центъра. Новият участък е част от проекта за разширяване на съществуващата система за наблюдение в столицата.