Системна интеграция

Компанията ни притежава солиден опит в проектирането, изграждането и техническата поддръжка на системи за видеонаблюдение с висок обществен интерес и изисквания.

Голям референтен проект е системата за наблюдение, която фирма МАКСТЕЛ изгради за нуждите на Столична община – публични общински площи, паркове, кръстовища, булеварди на територията на гр. София.

Системата включва както доставката на крайните устройства (камери, сензори), изграждането на оптичната и кабелна свързаност, мрежовото и комуникационно оборудване, така и цялата система за запис, анализ и управление – базирана на системата за видеомениджмънт NUUO.

Броят на инсталираните устройства, непрекъснато се разраства, и към днешна дата е над 5000 камери – аналогови и IP камери. Интегрирани към системата са също така LPR решения за разпознаване на автомобилни номера на METRICI Румъния.

Системата предоставя на СО ценрализиран мониторинг, управление и средство за анализ и вземане на решения в реално време, видео запис с много висока резолюция при много конкурентна цена.