32MP мултисензорна панорамна камера Sunnel SN-IPP57/90DDN за 360-градусово наблюдение


32MP мултисензорна панорамна камера Sunnel SN-IPP57/90DDN за 360-градусово наблюдение

SN-IPP57/90DDN

Мултисензорната камера на Sunell осигурява допълнителна гъвкавост за заснемане на широкообхватно видеонаблюдение. С четири 8 мегапикселови сензора работещи съвместно, за да създадат цялостен 360-градусов изглед, камерата може да замести няколко камери с един сензор и осигурява по-висока възвращаемост на инвестициите. Чрез разделянето на зрителното поле на четирите сензора, могат да се направят настройки на всеки сензор за контраст и яркост, което води до кристално чиста панорама.

Фунции


Панорама

Панорамната камера осигурява 180 °, 360 ° пълна гама от видео сцени, а също така осигурява режим против изкривяване на образа за привеждане на хората в ново усещане за истинско и интерактивно преживяване.

Интелигентна видео система (IVS)

С вградения интелигентен видеоанализ, камерата има възможност да открива и анализира движещи се обекти за по-добро видеонаблюдение. Камерата предлага интелигентни опции, като следене на периметър, единични виртуални огради, двойни виртуални огради, следене на многобройни обекти, оставен обект, премахнат обект, ненормална скорост, незаконно паркиране, лош сигнал и т.н.

Околна среда

При температурен диапазон от -30°C до +60°C (-22°F до +140°F), камерата е проектирана за екстремни температури. Сертифицирана и поставена на строги тестове за прах и потапяне във вода, класът IP67 я прави подходяща за взискателни приложения на открито. За среди с дъжд, сняг и мъгла, вградения чистач осигурява на потребителите ясна видимост по всяко време.

Интелигентно кодиране (H.265 +)

Предоставя висококачествено видео без да се натоварва мрежата, Smart Encode H.265 + е оптимизираното внедряване на H.265. Технологията за кодиране Smart H.265 + включва стратегия за адаптивно кодиране на картината, динамична GOP, динамична ROI, гъвкава мулти-кадрова референтна структура и интелигентно намаляване на шума, осигурявайки спестяване на до 70% от честотната лента и съхранение в сравнение със стандарт H.265.